SUSRETI I NATJECANJA

MLADIH FIZIČARA HRVATSKE

SAMOSTALNI EKSPERIMENTALNI RADOVI
UČENIKA OSNOVNIH ŠKOLA 2007/2008

Kalendar

NEWS: Društvo fizičara u Bosni i Hercegovini organizira Međunarodnu smotru projekata iz fizike za učenike iz osnovne škole. Više o smotri možete naći na http://www.drustvofizicara.com.ba/ odnosno http://www.younginventors.net/.

KALENDAR NATJECANJA

Učenici osnovnih škola svoje samostalne eksperimentalne radove prijavljuju izravno Državnom povjerenstvu za fiziku na gore navedenu adresu s naznakom OŠ - eksperimentalni radovi. Izbor radova za državnu smotru odvija se u više koraka kako slijedi.

Rok za prijavu je 02. studenog 2007. U prijavi treba naznačiti ime i prezime učenika, ime i prezime nastavnika mentora, naslov rada i kratki opis ideje rada. Također treba navesti adresu škole, broj telefona i telefaksa te kontakt e-mail adresu (učenika, nastavnika ili škole). Broj učenika na prijavljenom radu ograničen je na dva.

Do 16. studenog 2007. povjerenstvo će između prijavljenih tema izabrati najzanimljivije i o tome obavijestiti natjecatelje uz daljnje upute (na Internet stranicama natjecanja).

Do 22. veljače 2008. Povjerenstvo očekuje prvu inačicu radova, a do 04. travnja 2008. prethodno izabrane radove u konačnom obliku.

Do 18. travnja 2008. Povjerenstvo će objaviti popis učenika/autora pozvanih na državnu smotru.


<< POVRATAK