none
godina
none none none none none
none none
none
Smještaj sudionika državnog susreta i natjecanja
mladih fizičara Hrvatske

SMJEŠTAJ SUDIONIKA

Članovi Državnog povjerenstva, učenici osnovnih i srednjih škola te njihovi mentori (voditelji puta), imaju osiguran smještaj u hotelima u Vinkovcima.
Raspored smještaja je slijedeći:
- Osnovne škole: Hotel Slavonija
- Srednje škole: Hotel Admiral
- Državno povjerenstvo: Hotel Lenija
- vozači: Hotel Gem.
Nastavnici i članovi povjerenstva su smješteni u dvokrevetnim sobama a učenici u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

Troškove smještaja i prehrane učenika, mentora i članova državnih povjerenstava na državnim natjecanjima i smotrama snosi Agencija za odgoj i obrazovanje. Agencija za odgoj i obrazovanje ne snosi troškove smještaja i prehrane za eventualne goste koje državno povjerenstvo poziva na državno natjecanje ili smotru iz zemlje ili inozemstva, kao ni za sudionike natjecanja i smotri (učenike i mentore) koji na njima sudjeluju bez poziva državnog povjerenstva

Sve hotelske račune za smještaj, prehranu i ostale troškove organizacije državnog natjecanja ili smotre nakon završetka smotre ili natjecanja ovjeravaju predsjednik i tajnik državnog povjerenstva.

Nadoplatu za jednokrevetnu sobu plaćaju sudionici osobno.

Državno povjerenstvo će rezervirati smještaj za sve pozvane učenike i mentore (prema objavljenim popisima). Molimo mentore da možebitni izostanak, svoj ili učenikov, što prije prijave državnom povjerenstvu na fizika.natjecanja@gmail.com.

PUTOVANJE (Opće upute, AZOO)

Za organizaciju prijevoza sudionicima natjecanja i smotri, kojima sukladno prethodnoj točki ovih Uputa troškove snosi Agencija za odgoj i obrazovanje, vrijede sljedeća pravila:

  • za autobusni skupni prijevoz sudionika natjecanja ili smotre, organizator traži tri ponude, odabire najpovoljniju i obavještava Agenciju. Troškovi smještaja vozača moraju biti uključeni u jedinstvenu cijenu ponude prijevoza. Nakon prijevoza organizator ovjerava račun prijevoznika i dostavlja ga Agenciji
  • za individualni prijevoz učenika/ca vlakom ili autobusom organizator dostavlja Agenciji zahtjev za podmirenje putnih troškova, uz prilog kupljenih voznih karata, a za mentore/ice i zahtjev za podmirenje dnevnica
  • troškovi prijevoza vlastitim automobilom mogu se priznati samo u iznimnim okolnostima, uz prethodnu

ORGANIZIRANI ODLASCI

Kao i prošlih godina, nastoji se organizirati zajednički prijevoz autobusom iz regionalnih središta (Zagreb, Varaždin, Split, Rijeka, ...). Molimo regionalne organizatore da nam jave detalje koje ćemo ovdje objaviti. Također molimo organizatora zajedničkog prijevoza da se pridržavaju uputa Agencije za odgoj i obrazovanje.

Molimo, planirati dolazak u Vinkovce u poslijepodnevnim satima tako da se sudionici bez velike gužve prije večere registriraju i prijave u hotele. Nakon večere se putuje u Vukovar na otvaranje Državne smotre i natjecanja iz fizike.

Polasci iz Zagreba
- Prvi autobus: državno povjerenstvo dopunjeno učenicima Osnovnih škola i njihovim mentorima. Polazak ispred zgrade Fizike (Bijenička 32) u nedjelju 03.05. u 10:30 sati, kontakt osoba Marko Šušak (01 460 5531, 099 515 0168).
- Drugi autobus: učenici i mentori iz Zagreba i okolice; polazak s parkirališta iza Cibone, nedjelja 03.05. u 10:30 sati, kontakt osoba: Želimir Miklić (098 412 205). Popis učenika i mentora (PDF, 46kB) u drugom autobusu (autobus je pun).

Autobus iz Splita
Autobus iz Splita krenut će u 8:00 sati iz Sukoišanske ulice. Vozač će pokupiti učenike i mentore (4) iz Šibenika kod naplatne kućice u 9:15, te iz Gospića na odmorištu Janjče u 11:00 sati. Učenik i mentor iz Dubrovnika odlaze do Zagreba zrakoplovom, a onda se pridružuju grupi u Zagrebu.
Na put polaze dva vozača. Previđeni dolazak u Vinkovce je do 17:00 sati. Osoba za kontakt: viši savjetnik Mladen Buljubašić, prof., (021 340 993). Popis učenika i mentora i plan puta (PDF, 97kB).

Autobus iz Primorsko-goranske županije (Pula, Rijeka, Karlovac, ...)
U autobusu ima još 10 slobodnih mjesta pa se zainteresirani mogu javiti na broj Tatjani Pranjić-Petrović (091 5137784). Popis učenika i mentora i plan puta (PDF, 82kB).

Autobus iz Varaždina
Plan puta (PDF, 63kB) u Vukovar. Popis učenika i mentora (PDF, 84kB) koji autobusom putuju u Vukovar.

none
none